Ecigg i Malmö

​​Att sluta röka kan vara en riktigt stor utmaning och om man aldrig har varit beroende av cigaretter vet man helt enkelt inte hur svårt det är att faktiskt sluta med det. Nikotin är ett nervgift som får en att slappna av, nikotin i sig är inte speciellt farligt för kroppen. Däremot finns det hundratals andra skadliga ämnen i tobak som gör att du till exempel kan insjukna i cancer. Det finns många nackdelar med rökning, men de flesta upplever även att det finns en del fördelar. Som exempelvis den sociala biten och att kunna ta en rökpaus.

Lösningen är att byta till ecigg, du hittar en eciggbutik i Malmö​​​ där allt du behöver för att sluta röka och komma igång med en mer hälsosam livsstil finns. Du får även chansen att testa på ecigg när du besöker butiken i Malmö samt höra mer om alla fördelar som finns med ecigg.

Fördelar med ett byte

När du väljer att byta till ecigg har du fördelen att du fortfarande får i dig nikotinet och därför kommer du känna betydligt mindre abstinens när du byter till ecigg, därefter kommer du inte längre utsätta dina nära och kära för passiv rökning. Ditt hår och dina kläder kommer inte längre lukta cigarettrök och du kan röka precis vart du än befinner dig, det är endast vattenånga som du andas ut och även det i kombination med nikotin som du andas in.

En fördel är att du kan välja mellan många olika smaker när du vill röka och därav kommer det även bli betydligt roligare att sluta röka. Du kan efterhand med hjälp av de olika e-juicer du hittar i butiken i Malmö dra ned på nikotinhalten och därefter bli helt rökfri i din egen takt. Många väljer endast att byta till ecigg på grund av att det är mycket mer hälsosamt utan intentionen att sluta röka.​​​